ADANA / ALADAĞ - Dölekli Ortaokulu

Dölekli Ortaokulu

Dölekli Orta Okulu, Dölekli Köyü Aladağ/Adana
Vizyon
Okulumuzda,teknolojiyi ve güçlü insan kaynağımızı entegre ettiğimiz yenilikçi eğitim modelleriyle,tüm paydaşlarımıza sürdürebilir fayda sağlamak.
Misyon
Geleceğe güvenle bakan, güçlü, bilgiye istediği zaman ulaşıp onu gerekli doğrultuda kullanabilen bilinçli vatandaşlar yetiştirmek.
TEOG SINAVINDA OKULUMUZ İLÇE 2. OLMUŞTUR
Kütüphane Kitap Sayısı :843
Öğretim Şekli :Gündüz tam gün öğretim uygulanmaktadır. Okulumuz taşıma merkezidir. Yetimli Köyü öğrencileri de okulumuzda eğitim görmektedir.
Saatler
Sabah saat 08.20 de tören zilini takiben dersler 08.30´da başlar öğlen 11.50´de öğlen arası zili çalar 12.50´de tekrar ders başlar ve 14.20´de okul bitiş zili ile okul biter.
Isınma
Okulumuz sınıflarında soba ile ısınma sağlanmaktadır. Yakıt olarak odun kullanılmaktadır.
Ulaşım
İlçemize Adana Yüreğir otogarından günlük olarak saat başı yolcu otobüsleri sefer yapmaktadır.
Okulumuz Adana iline 100 Aladağ ilçe merkezine 11 km uzaklıktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Adana il merkezi´ ne 111 km Aladağ ilçe merkezine ise 11 km uzaklıktadır.
ROBOTİK KODLAMA SIIFI OLUŞTURULDU.
TÜBİTAK PROJE ÇALIŞMALARI